Vivani chocoladetablet

De Chocolade van Vivani Panama is een bijzondere chocolade en is gemaakt uit maar een paar ingrediënten, namelijk; Cacaomassa, cacaoboter en kokosbloesemsuiker met een cacaowaarde van ten minste van 92%.

Inderdaad 92% is best wel puur! Ook wel puur natuur als je het vergelijkt met de tablet van Céréal of alle andere varianten. Maar de Vivani chocolade is heel goed geschikt om mee te bakken of bij het maken van bonbons. Vaak door gebruik van andere ingrediënten, bijvoorbeeld Maple Syrup, verzwak je de bittere smaak. Maar voor chocolade liefhebbers die bijvoorbeeld de Tony’s Chocoloney zijn gewend zal deze variant wel even wennen zijn, maar wel een stuk gezonder!

De tabletten van Vivani zijn niet overal verkrijgbaar. Ik koop ze bij de natuurwinkel zoals Zenith, Ekoplaza of Ekolander. Je kan ze uiteraard online shoppen maar kijk goed op de achterkant, want hoe minder cacaowaarde er in een tablet zit, hoe meer suiker.


6 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s