Creatieve Outbursts

Van old school naar new school

Niet alleen de dames op een respectabele leeftijd haken… Dames van mijn leeftijd haken tegenwoordig ook!

Regelmatig heb ik last van creatieve uitspattingen en uit ik dat door middel van het maken van handwerken.
Denk hierbij zoal aan gehaakte (baby) dekentjes, speenkoorden, slabbertjes, mandjes gemaakt met Zpagetti Hoooked, vloerkleedjes, chunky lontwol dekens, gehaakte zeemeermin dekentjes en nog heel veel meer!

Ik had op een gegeven moment zoveel spulletjes gemaakt dat ik het niet meer kwijt kon! In eerste instantie zou ik het gaan verkopen als een garagesale bij mij thuis, maar helaas kwam Covid-19 (Corona) om het hoekje zetten en ging het niet meer door.

Na een tijdje de spullen in een opbergbox te hebben bewaard, leek het mij een top idee om het aan een goed doel te schenken.
Aangezien de spulletjes meer zijn gericht op kinderen, vond ik wel dat het echt bij de kinderen terecht moest komen. Na een tijdje op Google te hebben gezocht kwam ik op de site van Stichting kinderen van de voedselbank.
JA! De perfecte plek om alle spulletjes aan te schenken. 5 verhuisdozen vol met gehaakte sjaaltjes, mutsjes, dekentjes, vloerkleedjes en nog zo veel meer leuks.

De stichting was heel erg blij met de spulletjes. Het geeft mezelf uiteraard ook een goed gevoel dat ik iets bijdraag aan de maatschappij. De kinderen zijn tenslotte de volgende generatie die het straks van ons moeten overnemen en als het kan dan kunnen we ze nu het beste een handje helpen voordat we straks achter onze rollator aan sloffen en dit soort dingen niet meer kunnen doen.


Je bent vrij om mijn ideeën en kleurpaletten te gebruiken als inspiratiebron. Gelieve niet mijn content kopiëren. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier onderaan de pagina. Bedankt!


🖤

Blijf op de hoogte

Fotografie

Jolijn Evers

Contact

Bij vragen, suggesties, opmerkingen, complimenten of samenwerking schroom niet om een bericht te sturen via het contactformulier.

Follow me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s