IN DE MEDIA

Heel af en toe verschijn ik met mijn uitprobeersels en recepten in de media. Leuk om te zien hoe enthousiast iedereen reageert op al dat ‘gezondere’ lekkers en over de foto’s die ik maak. Dat geeft mij een enorme bOOst 😍.

Niet alleen voor jullie blijf ik posten maar ook voor mezelf, het is voor mij een soort van digitale kookboek en voor jullie gratis en voor niets in te zien ;-).Tegenwoordig betaal je best een flinke prijs voor sommige kookboeken. Ik ben constant op zoek naar de beste en de lekkerste recepten die dan ook gezonder zijn voor ons en ons lichaam. En zijn ze dat niet dan probeer ik om te denken en ze gezonder te maken! Daarom ook Live & Learn omdat het altijd beter kan!. Ik ben geen perfectionist hoor… Ahum…🙄

Daarom vind ik het ook zo ontzettend tof dat diverse media helpt in het verspreiden van berichten over gezond eten.

“Media werk tegen je of met je”

Media heeft een groot bereik, niet alleen de Social Media kanalen zoals Facebook, Instagram en Twitter maar ook de lokale kranten, radio en tv. Hoe meer openheid er komt over voeding hoe bewuster wijzelf de keuze kunnen maken in het wel of niet kopen van bepaalde producten.
Ik probeer hierin ook mijn steentje bij te dragen, misschien met een minder groot bereik, maar ik ben als super blij als ik hoor hoe ik iemand kan motiveren en inspireren tot een bewustere denkwijze van voeding. Ik kan hierdoor soms zelfs een beetje sparren en dat houdt me scherp. Ik ben er zelf nog lang niet! Ook ik maak soms nog keuzes op basis van verlijding waarin de media ook een belangrijke rol speelt. Dat is het moment wanneer media onder andere dus tegen je werkt…


ZENITH

Af en toe mag ik voor de natuurwinkel Zenith producten uitproberen om hier vervolgens een heerlijk recept over te publiceren. Ook plaatsen ze regelmatig op hun Facebook berichten met daarin de recepten die ik maak. Ontzettend leuk om hiermee elkaars doelgroep en publiek te kunnen bereiken!

Ook Zenith volgen op Facebook? Dat kan via onderstaande link
https://nl-nl.facebook.com/ZenithNatuurvoeding/

Ze hebben ook een website waar ze je een kijkje in de winkel geven, op de hoogte houden van proeverijen, nieuws en acties.
http://zenith-natuursupermarkt.nl/


radiolelystadlogosmall

Een super leuk initiatief van Radio Lelystad om elke eerste zaterdag van de maand gasten achter de microfoon plaats te laten nemen en te laten vertellen over diverse onderwerpen. Zo ook was ik uitgenodigd om te praten over voeding en een klein beetje over mijn maagverkleining.

Wauw wat een vuurdoop! Van iemand die niet graag op de voorgrond staat maar liever verstopt achter de gordijnen was het een behoorlijke stap en was ik best wel zenuw-wappig! :-D. Het was super leuk om te doen en je kan het interview terug luisteren in mijn blog: ‘Live @ radio Lelystad!’

JolijnEvers___DSC0414

Gezondheid&Co

Sinds kort ben ik ook te vinden op de website van Gezondheid & Co. Het is een leuke verzamelplaats van feitjes en weetjes over de gezondheid van de mens. Dus niet alleen super gezonde recepten maar ook artikelen over wat wij in het dagelijks leven mee te maken hebben zoals zorg, voeding, ontspanning, beweging enz.

Kijk naar de meest recente publicatie van één van mijn (uitprobeersel) recepten die ze op de site online hebben gezet Apple Kruimel Taart.


🖤

Blijf op de hoogte

Fotografie

Jolijn Evers

Contact

Bij vragen, suggesties, opmerkingen, complimenten of samenwerking schroom niet om een bericht te sturen via het contactformulier.

Follow me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s