Wie ben ik?

Crea-Bea
Hai yall! Wat leuk dat je mijn site bezoekt. Je zal er heel veel recepten, motivatie en inspiratie op vinden omdat ik nogal eens last heb van creatieve uitspattingen die ik graag uit in mijn baksels, vrijwilligerswerk, minimale kookkunsten, experimenten, probeersels, crafts, ook wel plat gezegd handwerkjes. Hahaha, klinkt lekker burgerlijk, maar ik vind het heerlijk om te freubelen en de Crea-Bea uit te hangen. Daarnaast heb ik een passie voor fotografie en vind ik het vastleggen van de baksels en handgemaakte crafts, vooral upclose fotografie, erg uitdagend. Bezig houden met het lichtinval, de juiste positie en afstand, I Love it!

‘lotgenoten’
Ook wil ik met mijn ervaringen die ik heb opgedaan vanaf 2015, eventueel ‘lotgenoten’, inspireren en motiveren om bewuste keuzes te maken met betrekking tot voeding. Ik ben (nog) geen voedingsdeskundige maar leer er elke dag weer iets nieuws bij en wil dit graag delen en bespreken. Ik zal regelmatig diverse onderwerpen beschrijven in mijn Blog ‘over mij en mijn MGBP‘, dus vergeet niet af en toe op mijn site te kijken 😉 Je kan je ook aanmelden voor een e-mail notificatie om op de hoogte gehouden te worden zodra ik een nieuw bericht heb geplaatst.

Formule 1 geek
Naast het girly-girly achtige taferelen ben ik ook een echte formule-1 nerd en volg ik werkelijk elke kwalificatie en elke race, het liefst ook nog de vrije trainingen.
Kan ik het een keertje niet zien tijdens de live uitzending? Dan gaat de telefoon op stand-by, de radio uit want ik wil de uitslag van de race NIET horen voordat ik het gezien heb! Haha, ohw wat sssslecht! Maar echt, het is geen grap. Dit jaar wordt het nóg spannender en leuker dan afgelopen jaar, dus ik kijk er heel erg naar uit.

img_20170125_184122_888