Blog

Mijn notebook vol krabbels

We weten allemaal de definitie van een blog. Het is een persoonlijke site met verhalen over het leven van de schrijver, of soms over hele andere onderwerpen. In plaats van een old school dagboek die je verstopt in je kamer, onder je bed of in je bureaulaatje, het is tegenwoordig online en openbaar, zodat we onze ervaringen kunnen delen met elkaar. Al is het maar een stukje tekst van een blogger waar jij jezelf in kunt vinden, het gevoel dat je niet alleen bent… is zoveel waard.
Maar waarom heb ik nou gekozen voor het openbaar maken van mijn leven en mijn ervaringen?

happiness

Onderweg naar een gelukkig bestaan heb ik veel mensen en lotgenoten gesproken die interesse toonde in mijn ervaringen en geïnspireerd maar ook gemotiveerd raakte. Dat was voor mij de doorslag om niet alleen de mensen in mijn omgeving te bereiken maar ook de mensen over heel Nederland of misschien zelfs wel over heel de wereld! Daarom ook mijn Translate button op de site 😉 hihi.

Het leven gaat niet over rozen maar we moeten er zelf wel het beste van maken en als ik daarin mijn steentje kan bijdragen om een ander hierin te motiveren en mee te krijgen in de juiste richting dan doe ik dat maar al te graag. Uiteraard heb ik ook mijn persoonlijke motivator, behalve mezelf, en ook ik kom wel eens terecht in een diep dal maar moet er toch echt zelf uit zien te klimmen. Het belangrijkste is doorzettingsvermogen en vooral de wilskracht zien te vinden. Maar als ik het kan, kan jij het ook!

Naast mijn levenservaringen rondom mijn maagverkleining heb ik ook zó veel interesses. Zoals bakken, koken, het maken van crafts, Formule 1, Fashion en zo veel meer. Ik zal dan ook regelmatig hierover een post plaatsen om het met jou te delen. Misschien kun je er inspiratie uit halen, misschien motiveert het je wel om bewuster over eten na te denken? En wie weet probeer je een keer één van mijn recepten uit?!


🖤

Blijf op de hoogte

Fotografie

Jolijn Evers

Contact

Bij vragen, suggesties, opmerkingen, complimenten of samenwerking schroom niet om een bericht te sturen via het contactformulier.

Follow me