Blog

De definitie van een blog is een persoonlijke site met verhalen over het leven van de schrijver. In plaats van een old school dagboek die je verstopt in je kamer onder je bed of in je bureaulaatje, is het nu online en openbaar. Maar waarom heb ik nou gekozen voor het openbaar schrijven en maken van mijn leven en mijn ervaringen?
Onderweg naar een gelukkiger bestaan heb ik veel mensen en lotgenoten gesproken die interesse toonde in mijn ervaringen en geïnspireerd maar ook gemotiveert raakte. Dat was voor mij de doorslag om niet alleen de mensen in mijn omgeving te bereiken maar ook de mensen over heel Nederland of misschien zelfs wel over heel de wereld te bereiken. Daarom ook mijn Translate button op de site 😉 hihi.

Het leven gaat niet over rozen maar we moeten er zelf wel het beste van maken en als ik daarin mijn steentje kan bijdragen om een ander hierin te motiveren en mee te krijgen in de juiste richting dan doe ik dat maar al te graag. Uiteraard heb ik ook mijn persoonlijke motivator, behalve mezelf, en ook ik kom wel eens terecht in een diep dal maar moet er toch echt zelf uit zien te klimmen. Het belangrijkste is doorzettingsvermogen en vooral de wilskracht zien te vinden. Maar als ik het kan, kan jij het ook!

Naast mijn levenservaringen rondom mijn maagverkleining heb ik ook zó veel interesses. Zoals bakken, koken, het maken van crafts, Formule 1, vrijwilligerswerk, fashion en zo veel meer. Ik zal dan ook regelmatig hierover een post plaatsen en met jou delen. Je kan er inspiratie uit halen, misschien motiveert het je wel om bewuster over eten na te denken? Of probeer je een keer één van mijn recepten uit?!


🖤