Walnootolie

Ik haal mijn walnootolie bij de Albert Heijn vandaan. Het is een huismerk en niet zo heel erg bijzonder, totdat je het gaat gebruiken in een recept! Want de smaak is uniek en per merk heel erg afwijkend. Ik had bij toeval een keer eentje bij de Jumbo gekocht en die vond ik absoluut niet zo lekker als die van de Albert Heijn! Ik had niet gedacht dat er zo veel smaakverschil zou zijn. Het is niet zo heel duur, je doet er lang mee en het is lang houdbaar.

De walnootolie is gemaakt (geperst) uit walnoten en er zijn geen extra toevoegingen ingedaan. Uiteraard bestaat de olie uit vetten, waarvan 8,5 gram uit verkeerde vetzuren en 83,5 gram uit goede vetzuren. Best een gezonde olie dus!

PicsArt_04-22-03.44.06


🖤

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s