PECANOSTI

| Glutenvrij | *optioneel plantaardig | Geraffineerd suikervrij |

Enige tijd geleden had ik een Pecan Chocolade taartje gemaakt. Erg lekker! Maar was helemaal vergeten om de taart in stukjes te snijden en in te vriezen. Voor ik het wist was het taartje ietsje droger geworden. Dat merk je vooral door met je vinger langs de binnenkant van de taart te strijken, er brokkelen dan wat kruimels van de taart af. In eerste instantie zou je denken ‘ik gooi het weg’. NIET DOEN! Niet alleen voor het tegengaan van verspilling van eten, en dus zonde van het geld, maar ook omdat het volgende idee/recept heel makkelijk is en super lekker!

Het recept van de Pecan Chocolade Taart kan je op mijn site vinden en mocht je de taart gemaakt hebben en heb je nog over net als ik? Dan is het de uitgelezen kans om er een Pecanosti te maken! Oftewel Tosti! 😍 Ik ben sowieso dol op geroosterd brood a.k.a tosti, dus dit is een inkoppertje voor mij ;-).

Het enige wat je dus nodig hebt is een grillpan of grillijzer en het Pecan Taartje.

Bereiding
Zet de Grillijzer aan en laat hem goed heet worden. Snijdt de taart in plakken van ongeveer 1 tot 1,5 centimeter. Je kan eventueel een beetje (plantaardige)boter op beide kanten smeren, en leg de sneetjes taart tussen de grillplaten. De chocolade zal dan weer een beetje smelten (Yummie!) en de buitenkant krijgt een krokant korstje (Dubble Yum). Zodra de sneetjes goudbruin gekleurd zijn, zijn ze klaar!

Eet smakelijk! Oh en denk erom de chocolade kan heet zijn…Niet dat je straks je tong verbrand en de hele tosti niet meer proeft 😉

PicsArt_04-09-08.39.56.jpg


🖤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s