TLC S.1-Afl. 1: The Food Hospital

Wauw, wauw, wauw! Wat een interessante eerste aflevering van het nieuwe TV programma ‘The Food Hospital’ op TLC. Een ongeloofelijk goed en heldere uitleg over onze aandoeningen, klachten en voedingspatronen.

Vol ongeloof zat ik te luisteren naar hun raad en advies bij het behandelen van diverse aandoening, door simpelweg je voedingspatroon aan te passen. Diverse aandoeningen en klachten die in deze aflevering behandeld worden zijn;

  • PCOS – Polycystic Ovary Syndrome
  • Borstkanker
  • Migraine
  • Diabetes type 2

Het zijn nogal wat heftige onderwerpen om over te praten maar zeker een openbaring als je beseft dat hun behandelwijze jouw leven kan verbeteren en bepaalde aandoeningen zelfs omkeerbaar zijn, voordat ze over het kritieke onomkeerbare punt heen zijn.

Het is absoluut de moeite waard om ‘The Food Hospital’ te volgen. Zeker als jij jezelf misschien herkent in de bovengenoemde aandoeningen of met een klacht rondloopt waarop ‘TFH’ misschien een antwoordt op heeft.

Het programma is vanaf maandag 12 juni iedere maandag om 22:00 te volgen op TLC.
Kijk hier de eerste aflevering terug!


🖤

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s