The Green Happiness Meet & Greet

Workshop | Lezing | The Green Happiness | Plantaardig | Glutenvrij | Rock your Body | Workout | Krakkie

Misschien heb je mijn vorige bericht op Facebook gemist ik liet namelijk weten dat Batavia Stad Fashion Outlet in de maand Maart een Sport ’n Health Event organiseerde. Naast de leuke kortingen 😉 waren er diverse bekende sporters, influencers en sprekers bij, waaronder Touzani, kaj Sierhuis, Nordin Stitou, June Mirit van de Bootyclub, hockyster Lideweij Welten en uiteraard mogen ze niet ontbreken Tessa Morman van The Green Happiness en Krakkie (Jeroen Krak) auteur bij The Model workout hebben samen het Rock Your Body platform opgezet. Het food en fitness programma op dit moment (straks kun je doorklikken maar nu eerst nog even doorlezen okey?! Hihi)

De lezing/workshop werd gehouden in de VIP Room van Batavia Stad. Super mooie locatie en de ruimte had een gezellige en intieme sfeer. We waren met ongeveer 30 mensen dus het was niet echt een mega grote groep. Alleen maar beter want dan heb je veel meer één op één contact met Tessa en Krakkie.

Krakkie is echt een super toffe gast. Je moet het zo zien dat Jeroen een vorm van ADHD heeft en dat x1000. Maar leuk, niet negatief maar juist super positief bedoeld, ik hou daar namelijk wel van :-). Het grappige is dat ik mezelf in hem herken, alleen hij blijft zichzelf en ik hou mezelf best nog wel in, heel erg eigenlijk. Ik kan de hieperdepiep Jo heel erg goed in controle houden. Ik heb met de jaren geleerd dat niet iedereen het kan waarderen als je altijd maar hieperdepiep, super positief, druk, spontaan en vrolijk bent. Dus het grappige was eigenlijk dat ik heel erg mezelf kon zijn bij Jeroen. Tnx Krakkie!

PicsArt_04-10-12.47.44.jpg

Tessa is een lieve meid. Een stukje terughoudender dan Krakkie, ik denk dat iedereen dat is naast Krakkie, en ze geeft een positieve vibe. Heel veel kennis op het gebied van voeding. Bepaalde dingen die ze vertelde kwamen mij bekend voor aangezien ik me veel in voeding verdiep.

Ontvangst was leuk, een lekker muziekje op en na een kort voorstel momentje (hoeft eigenlijk niet eens meer want iedereen die kwam kent ze al!) hebben ze ons een introductie gegeven over het Rock Your Body platform, nutritionplan, ofcourse een workout van Krakkie en 2 recepten van The Green Happiness laten zien en uiteraard laten proeven. Een groene smoothie en chocolate bliss balls, yummm!

Met het Rock Your Body boek en platform is het eigenlijk de bedoeling dat je zo veel mogelijk zelf doet. Lekker vers en gezond (plantaardig) eten, probeer zoveel mogelijk bewerkt voedsel links te laten liggen en probeer echt zoveel mogelijk maaltijden, snacks en smoothies zelf te maken.

rock-your-body-book

Ik ben absoluut een voorstander hierin, eerder heb ik al geschreven over het programma ‘food is your medicine‘ van TLC waarin de migraine van een jongen besproken wordt. Na het voorschrijven van een voedingsplan met vers eten en geen bewerkt voedsel is zijn migraine, van 5 aanvallen op een dag, overgegaan in helemaal niks, nada, noppes en heeft hij geen medicijnen meer nodig. Dit zegt eigenlijk al genoeg toch? Zo zie je maar wat bewerkt voedsel met ons lichaam en geest doet.

Daarnaast laten ze ook in het boek zien dat je geen sportschool nodig hebt om oefeningen te doen. Op de laatste pagina’s van het boek hebben ze diverse workouts op een rij gezet die je overal zou kunnen uitvoeren. Ik kan zelf helaas niet alle oefeningen doen door de slijtage en pijn in mijn rug maar heb er wel een paar tussen zien staan waarbij ik denk dat ik ze wel kan doen. Uitproberen dus ;-).

PicsArt_04-10-04.23.12.jpg

Ik ben dus één van de gelukkige die een exemplaar heeft van het Rock Your Body boek. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik meteen opzoek ga naar de lekkere snacks, ik kom van een bakkersfamilie dus ik heb een excuus ;-), en daarmee aan de slag ga. Nou dat heb ik gedaan hoor en met een super lekker resultaat.

Ik heb de Potent Match-Pistachio Balls gemaakt. Nu kon ik dan eindelijk even mijn Match-poeder uitproberen die vol met antioxidanten zit en je een oppepper geeft. Als je het ingrediënten-overzicht van het recept leest weet ik zeker dat er een paar van jullie meteen denken… ‘ieuw dat lust ik niet!’ maar wanneer je ze bij elkaar mengt en in een balletje rolt zijn ze echt heel erg lekker!! EN je went ook aan de smaak. Ik lustte vroeger ab-so-luut geen dadels en kijk mij nou! Ik eet ze nu gewoon.

PicsArt_04-10-04.15.55.jpg

Door het maken van de Potent Matcha-Pistachio Balls kreeg ik meteen weer inspiratie. Gek (en soms irritant) hoe mijn brein werkt. Het is een variant waarbij je niet verwacht dat het lekker is, maar ze zijn GODDELIJK! Iets met dropsmaak? :-D. Houdt mijn site in de gaten het recept komt snel online!

Ik heb ook nog een mini aftermovie gemaakt van de workshop/lezing met The Green Happiness en Krakkie.


🖤

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s