VEGAN JUNK FOOD BAR | A’DAM

| Hotspot | Vegan Junk Food Bar |  Amsterdam |

Heerlijk wanneer ik even mag en kan gaan cheaten. En als ik dan ga cheaten wil ik het uiteraard wel goed doen. Dan is de VEGAN JUNK FOOD BAR een uitgelezen kans! Niets minder en niets meer dan plantaardig junk food 🙂 Me like!
Zelfs mijn vriend, die een geboren en getogen caveman-achtige vleeseter is (naja een soort van was), heeft zitten smullen. Nee echt, hij heeft zitten SMULLEN!

vjfb_eastside_entree


Inmiddels heeft de Vegan Junk Food Bar 4 locaties in Amsterdam en het worden er steeds meer. Hopelijk gaan ze snel uitbreiden naar andere steden zodat het steeds beter bereikbaar gaat worden voor iedereen :-).

Any way…


CONCEPT

PicsArt_12-26-08.15.27.jpg

Ik ben erg blij met ondernemers die een uniek concept neerzetten op het juiste moment. Het is je vast niet ontgaan dat plantaardig eten in opmars is en steeds groter en groter aan het worden is. Ik vind het een fantastische ontwikkeling en hoop dat steeds meer ondernemers creatief gaan worden in het “veganizen” van hun menukaarten.

De Vegan Junk Food Bar is wel echt een one of a kind concept die een scala aan diverse gerechten neerzet in een rauwe sfeervolle diner.

Ik moet by the way wel even mijn complimenten geven aan het personeel. In dit geval waren er alleen dames aan het werk maar wat een toffe meiden. Viel mij wel op dat ze allemaal Engels praatte. Ik weet niet of het overal is hoor maar in de Vegan Junk Food Bar on the East Side wel.


WATERTANDEND MENUKAART

De menukaart van de junk food bar is om van te watertanden. Ik had echt moeite om te kiezen…

De gerechten lopen uiteen van Burgers, hotdogs en shoarma tot aan springrolls, bitterballen en salades. En ze vergeten ook de kleintjes (< 12 jaar) niet, speciaal voor hun hebben ze chick’n nuggets, frietjes & (regular) mayo, organic appelsap. De gerechten zijn alleen zo groot dat je er best met z’n tweetjes van kan eten. Zeker ik met mijn maagverkleining.

KEUZESTRESS
Het liefst hadden we van alles wat geproefd, maar hé dat gaat niet. Het zou zonde zijn om het te moeten weggooien en geeft mij uiteindelijk weer een reden om nog een keer terug te (moeten) komen. Dat vind ik oh zo erg! 😝

Uiteindelijk hebben we gekozen voor de Kapsalon en voor de Hotdog. Ik begon heel netjes met mes en vork, maar zeg nou zelf… een hotdog hoor je gewoon met je handen te eten. Don’t care wanneer er saus op mijn kin en vingers zit. Dan kan iedereen zien dat ik met volle teugen geniet!


Heb je jouw schoenen ondertussen al aangetrokken? Hihi. lekker ziet het eruit hè? Wij zijn in Amsterdam naar de East Side gegaan, deze is te vinden op de eerste-van-swindenstraat 389. En weet je wat het mooiste is van die plek?… Gratis parkeren op zondag! Hahaha.. gierig hé? Maar je weet het zelf ook wel, parkeren in Amsterdam is duur en door het gratis parkeren kun je weer genieten van extra junk food ;-)!

And remeber,
don’t overkill the cheatmoments.
They have to be special and sometimes,
not ALL the time.


🖤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s