Belated X-MAS SPECIAL SHARP SHARP

Jeutje….een maand geleden waren we nog kerst aan het vieren! :-o. Wat gaat de tijd toch snel. Soms verbaas ik mezelf over hoe snel de tijd voorbij gaat. Des te meer we moeten genieten in het moment waar je in zit. Te veel en te ver in de toekomst kijken en te lang in het verleden blijven hangen doet je vergeten in welke tijd je nu zit, terwijl je juist dáár van moet genieten!

Kijk niet te ver vooruit, onthoudt de mooie momenten van het verleden,
maar blijf met je gedachte en gevoel in het heden.


X-MAS SPECIAL

Eerder vertelde ik al in mijn blog in volle enthousiasme over de taartjes van SHARP SHARP. Omdat ik zo enthousiast ben over de lekkernijen bedacht ik om een paar lekkere dingen te bestellen voor bij de Kerst-Brunch EN als kerstcadeau. Alleen deze domme pannenkoek (hmmm… lekkel) is vergeten om een foto te maken van het cadeautje… Hoe dat kan weet ik niet, ik maak altijd een triljoen aan foto’s van alles en iedereen, maar heel stom ben ik het dit keer vergeten. Het zag er zo leuk uit!

Op een Acacia houten plankje heb ik onderstaande lekkers erop gezet en verpakt in transparante folie met een kanten lintje eraan. Het zag er zo leuk uit! 😍

>> Schijf van 5 <<
>> Cash More Cookies  <<
>> Marigold Ginger Granola <<
>> X-mas hugs <<

Maar al het andere lekkers heb ik wel op de foto staan! Dus leg die kwijldoekkies maar alvast klaar… 😂


X-mas Hugs

De X-mas hugs zijn erg lekkere koekjes! Ze zijn ook super knapperig en door dat beetje chocolade is het een heerlijke smaakcombinatie. Geen overdaad aan chocolade, alhoewel wij vrouwen dat vaak niet zo erg vinden ;-), met sprinkles van heerlijke pistache nootjes, koks en rozen blaadjes. Van mij mogen ze de koekjes wel standaard in hun assortiment hebben als de ‘everyday cookie’.

One #geraffieneerdsuikervrijglutenvrijenorganiccookieadaykeepsthedoctoraway! Dus dat! Hihi.

Oh en de mini cupcakes die eronder liggen is het recept van de Chocolade Ontbijtkoek met een beetje anijs erdoor heen. En omdat de ontbijtkoek niet extreem zwaar op de mag is past het prima bij een brunch!

PicsArt_01-08-05.00.42.jpg


Cash More Cookies

Yep, gebeurde bij mij ook. Je ogen weden afgeleid door de chocolade kransjes ernaast he?! Die zijn dan weliswaar niet van SHARP SHARP maar van de Ekolander. Ze zijn gezoet met natuurlijke suiker en vrij van de geraffineerde. Maar denk eraan dat te veel aan natuurlijke suikers voor geen één mens goed is. Eet het met mate. Ze zijn wel ontzettend lekker by the way! Ook omdat ze gemaakt zijn van Carobe-cacao. Carobepoeder is gemaakt van de Johannespitboom en dan van de peulen. Dit is een alternatief voor Cacaopoeder.

Maar even terug naar de koekjes! Naast de overheerlijke chocolatjes liggen de Cash More Cookies. Ze zijn heerlijk bros en ook hierbij is de hoofdnoot venkel. Ik vind de combinatie van venkel en Cashew zo goed samengaan. In het begin kan het zijn dat je even moet wennen omdat het koekje gemaakt is van Cashew nootjes. Maar ik vond ze meteen al lekker. Ze zijn hetzelfde als de Cash Cookies waar ik eerder over heb geschreven maar doordat de Cash More Cookies nog wat boller zijn smaken ze toch wel een beetje anders! Dat laat zien dat als je een beetje speelt met de vormen, je af en toe een ander resultaat heb met precies dezelfde ingrediënten!

PicsArt_01-08-05.00.09.jpg

Ingrediënten
Cashewnoten* (40%) |  rijstmeel* | venkel* | kokosolie* | vanille | dadels* | kokosmelk* | ahornsiroop* | zonnebloempitten* | baksoda* | zout*


Kersttaartje

Het handige van de taartjes van SHARP SHARP is dat ze in de vriezer kunnen tot wel 9 maanden! Ik ben echt fan van Close up fotografie. Ik vind het juist heel mooi dat je dan alles goed kan zien! Het leuke is dat je op de foto een beetje kan zien dat het kersttaartje aan het ontdooien is. Je kan dat goed zien op de chocolade laag, naast dat je ook nog eens alle laagjes perfect op elkaar gestapeld ziet zitten!

Het enige probleem van ontdooien is dat je engelen geduld moet hebben… Je snapt vast wel wat ik daar mee bedoel! 😉

PicsArt_01-08-04.58.51.jpg

De laagjes van de Kersttaart zijn…

>>Groene pistachenoten en geroosterde amandelen<<
>>romige witte haver met oranjebloesem<<
>>roze frambozen met Cranberry’s<<
>>Chocolate laag<<

Oh en vergeet niet dat heerlijke X-mas hugs koekje die er heel alleen en eenzaam op ligt! Euh… ja, die dus ook als eerste op is 🙈 Schaam Schaam.

PicsArt_01-08-04.56.08.jpg


 

🖤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s