SMILE ! 😎

Enige tijd geleden heb ik dit taartje gemaakt voor de stichting ‘Taartjes voor Lelystad’. Ik ben nogal iemand die graag 3D taarten maakt maar helaas kan dat met de taartjes voor de stichting niet. Dit heeft alles te maken met het verpakken, vervoeren en opslaan van de taart. Het is dus voor mij best wel een uitdaging om een platter taartje te maken en te verzinnen. Daar zit voor mij dus best een uitdaging in. Bij het maken van dit taartje was is (schaam schaam) een beetje ‘koos inspiratieloos’… Gek genoeg neigen mijn ontwerpen en ideeën meer naar de doelgroep meiden en qua leeftijd een beetje tussen de 8 en 12 jaar… Waarom? kweet nie maar daar heb ik altijd genoeg inspiratie voor!

Voor deze jongeman (van 11 jaar) heb ik een emoji taart gemaakt. Maar dan wel een coole emoticontaart met een zonnebril op. Omdat ik een taart best ‘kaal’ vind als er niets op de zijkant zit heb ik de tekst ‘hoera 11 jaar’ erbij gedaan. Het moest niet te veel opvallen, dus heb ik de tekst dubbel gedaan. De onderste laag zwart, zodat het eruit ziet als schaduw, en de bovenste laag geel net als de rest van de taart.

PicsArt_07-17-07.24.54

Al met al ben ik toch nog best wel tevreden met het resultaat. De taart is goed recht gestapeld, afgesmeerd en de fondant ligt er strak overheen. Best knap om dat te zeggen als een perfectionist 😉 hahah.

Welk kind wordt nou niet vrolijk van zo een taart! En zeker als het een coole emoji 😎 taart is!

PicsArt_07-17-07.23.46


🖤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s