BANANUTS

Ohw ik had zulke cravings vandaag! Echt niet te geloven, lijkt wel alsof soms die stomme hormonen de overhand hebben. Echt vervelend! Ik moest nog even rekken tot het avond eten, het is deprimerend weer en ik heb vandaag een meeting achter de rug die nog steeds in mijn hoofd blijft spoken. Euhm..eten uit emotie? Nee hoor 😀 emotie-eter komt niet voor in mijn woordenboek Uhum… Vast en zeker herkenbaar voor velen en ik kan er niets mooiers van maken dat het soms gewoon zo is. Jammer genoeg. Ik probeer mezelf wel zoveel mogelijk bezig te houden of af te leiden zodat ik niet geneigd ben om te eten. Want ondanks dat ik thuis helemaal niets lekkers in de kast heb liggen, kan ik wel een cracker of broodje eten waar ook koolhydraten inzitten die ik op dat moment beter niet binnen kan krijgen. Dan zijn de koolhydraten met de benodigde vezels van de banaan niet zo erg. Daarnaast ook nog eens de nodige eiwitten uit de noten waardoor ik zeker weet dat ik vol zit en de langzame koolhydraten zijn werk kunnen doen!

Heb je nou ook zo een moment? Laat je dan niet gaan, maar blijf volhouden dat het beter is om niet te gaan snaaien. Lukt het echt niet?! Gooi dan niet alle remmen los en kies dan voor een zo gezond mogelijke optie. Daarna voel je alleen maar trots dat je het tóch hebt vol gehouden! Krijg je ook een bepaalde energie van 😉

Zo let’s go NUTS with the BANANA!

Ingrediënten

 

Bereiding
De bereiding is het makkelijkste wat er is! Alles in de blender en flink laten mixen tot je een gladde massa hebt. Het is niet erg als je nog wat kleine stukjes cacaonibs ziet zitten, dat is juist wel lekker, maar je zal merken, als je geen pindakaas toevoegd, dat het zal smaken naar bananen met een vleugje chocolade en walnoten, persoonlijk vind ik dat errug lekker :-D.

Ik had een heerlijk vol gevoel en kon er toch weer even tegenaan!

PicsArt_09-08-05.53.13


🖤

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. thekeytobeingme schreef:

  Leuke foto! Lijkt wel wat op mijn recept voor mijn banaan & pindakaas smoothie. 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. Jolijn Evers schreef:

   Dank je! Ohw echt?! Ik ga even een kijkje nemen 🤗

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s