PURPLE • THUNDER

Ik moet hierin echt de credits geven aan mijn vriend, want wauw wat had hij een lekkere smoothie gemaakt! 😍 Potverdikkie!

Hij is heel erg bezig om op een goede en gezonde manier in spiermassa flink te groeien en zo droogmogelijk te worden zodat je de contouren en definitie van zijn spieren ziet. Naast krachttraining is hij ook heel erg bezig met wat hij eet en drinkt maar verdiept hij zich ook steeds meer in het shredden van zijn lichaam. Het is een lifestyle waar Merijn Schoeber zich compleet in verdiept heeft en hierover schrijft in zijn boek, op zijn website en te zien is op youtube.

Het is heel interessant en jullie houden nog een blog van mij tegoed over het verloop hiervan bij mijn vriend!

Maar nu eerst shaken!

Ingrediënten

  • 200 ml (plantaardige) melk
  • 40 gram (plantaardige) proteïne poeder
  • 2 trosjes verse aalbessen
  • handje verse blauwe besjes
  • 7 verse bramen

Bereiding
Je kan het op 2 manieren bereiden. Of alle ingrediënten in de blender doen en alles in één keer mixen… Of eerst de melk en proteïnepoeder goed opschuimen (mixen) en daarna de vruchten erin doen en dan even opnieuw doormixen.

Wanneer je een maagverkleining hebt kan het zijn dat de bubbeltjes in de shake zorgt voor extra lucht in je maag en je hierdoor een beetje kan gaan opboeren. Laat de shake even staan, roer het een beetje door en drink het dan lekker op.

Heb je nog wat over omdat je super vol zit? Stop met drinken en zet het in de koelkast voor later op de middag! Even goed doorroeren, of als je het in een flesjes doet, goed schudden en drink het verder op. 🙂

PicsArt_08-13-05.45.03


🖤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s