FRUIT • PLATTER

Iedereen kan het! Laat ook eens je kinderen helpen met het snijden van wat vruchtjes en presenteer het samen op een mooie grote houten snijplank, het ziet eruit als een feestje en ze zullen zich trots voelen dat ze daarbij mochten helpen :-D.
Het maken van een fruit platter is iets wat zo simpel is en het is heerlijk om neer te zetten bij een groot (tuin)feest, BBQ of gewoon bij een filmavondje.

Er zitten geen do’s of don’ts aan want het is gewoon kiezen voor de vruchten die jij het lekkerste vindt. Het kan natuurlijk ook een beetje afhangen van het seizoen. Het meest logische is als je een fruit plankje maakt in de zomer, maar zelfs in de winter is het heerlijk.

Ik heb gekozen voor frisse fruitsoorten waaronder;

  • watermeloen
  • galiameloen
  • granaatappel
  • aardbeien
  • blauwe bessen
  • kiwi
  • banaan
  • appel

Je kan het plankje zo vol maken als jezelf wilt en snij het fruit in leuke vormen of steek het met een koekjesvorm eruit. Zoals je kan zien op de foto heb ik de kiwi in een soort stervorm gesneden, de watermeloen in driehoeken en bij de appel heb ik het klokhuis eruit gehaald. Gezonde donuts ;-).

Wees lekker creatief!

PicsArt_05-04-08.49.17


🖤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s