SWEET • LASHES

Heerlijk om een dag te beginnen met een smoothie, maar het kan ook als tussendoor, wanneer je lekkere trek hebt, of bij de lunch! Lekker bij jouw eigen zelfgebakken Vanille wafels.

Super makkelijk recept en zo gemaakt!

Ingrediënten

  • 2 mango’s
  • 1 banaan
  • 250 gram bevroren frambozen
  • 10 verse aardbeien
  • 3 á 4 eetlepels magere yoghurt


Bereiding

Leg de bevroren frambozen voor een half uurtje buiten de vriezer. Haal de vruchten uit het doosje en leg het op een bord of in een schaaltje. Zo zorg je ervoor dat het wat sneller ontdooid. Soms heeft een keukenmachine of blender niet genoeg power om diep bevroren fruit te blenden, dus wees zuinig op jouw apparaat.

Schil de mango en snij het vruchtvlees in grove stukken, snij de aardbijen in door de helft en de banaan in drieën. Doe al het fruit, behalve de bevroren frambozen, en de yoghurt in een blender en mix het totdat het een gladde massa is geworden. Doe nu beetje bij beetje de bevroren frambozen erbij en mix het door totdat het weer een gladde massa is geworden.

Schenk de suikervrije smoothie in een groot glas of in 2 kleine glaasjes, als je zin hebt om te delen :-D. Zit je vol? Drink niet verder maar bewaar de rest van de smoothie voor later, wanneer je een beetje lekkere trek krijgt.

Enjoy! And don’t forget…Wink your lashes while your drink 😉

PicsArt_06-14-10.00.44


🖤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s