ROLLERCOASTER

Je kent het vast wel! (on)bewust snacken uit emotie omdat iets tegen zit, je negatief voelen en dat alles even niet gaat zoals je wilt. Iedereen maakt het wel eens een keertje mee, maar wat doe je met het gevoel en hoe geef jij er gehoor aan? Voed je het of ga je het tegen?

Vreet jij je helemaal vol met snoep, koek, chip en ijs?! en kan het je allemaal niet meer schelen? Waardoor je daarna een MEGA schuld gevoel krijgt omdat je al dat slechte eten in een mum van tijd naar binnen hebt gepropt??? Stop ermee! Je voelt je uiteindelijk alleen maar ellendiger zeker als je de SUIKERDIP er ook nog eens bovenop krijgt. (niet aan gedacht he? 😉 )

Ik heb DE perfecte smoothie om de emotionele cravings op een gezonde manier te stillen. Wanneer je deze hebt gedronken heb je geen behoefte meer om te snaaien. Daarnaast zit je ook nog eens lekker vol, waardoor al het overige snaaiwerk er niet eens meer in past!

Ingrediënten

  • 175 ml yoghurt of zuivel naar keuze
  • 1 banaan
  • 7 verse bramen
  • 7 verse aardbeien
  • *optioneel 30 gr. proteïne poeder
  • *optioneel kokosvlokken

Bereiding
Snij de banaan en de aardbeien in stukjes en mix alles in één keer (behalve de kokos) in een blender of keukenmachine tot een gladde massa.

Schenk het in een glas en strooi er wat kokosvlokken overheen. Krijg je de smoothie niet helemaal op? Drink niet door en zet het in de koelkast voor later op de dag.

Enjoy!

PicsArt_05-16-09.01.33
Pssst…je kan de smoothie delen maar als je in jouw emotionele flow zit lekker voor jezelf houden!


🖤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s