Appelmoes zonder toevoegingen

Ik weet niet beter dan dat er van huis uit appelmoes gemaakt werd. Met of zonder stukjes appel. Echt het lekkerste van het lekkerste. Het is een simpel recept waar ik tot op heden nog geen tijd voor heb genomen. Staat zeker nog op mijn ‘to-do’-lijstje!

Maar als je geen tijd (of zin) hebt om zelf appelmoes te maken, kan ik mij voorstellen dat je een pot appelmoes in de supermarkt koopt. Maar let goed op welke je koopt! Want jeetje wat voegen ze er veel suiker aan toe. Wat dus eigenlijk onnodig is, want als men zelf appelmoes maakt gaat er ook geen suiker in. In de appel zelf zitten er al genoeg (fruit)suikers. Uiteraard hangt de smaak ook af van de appel die je gebruikt.

Ik kies zelf graag voor de appelmoes van het merk Hak. Over het algemeen te verkrijgen bij de lokale supermarkt. De enige 2 toevoeging die er in zitten zijn Citroensapconcentraat en Antioxidant. Dit is voornamelijk om te zorgen dat de appelmoes wat langer houdbaar is.

Ga je de appelmoes gebruiken, lees dan even het etiket. Er staat namelijk aangegeven dat je de appelmoes met een houten lepel eruit moet scheppen.

PicsArt_05-07-10.34.53


🖤

5 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s