ORANGE • GLORY

Vroeger had ik nog wel eens moeite met ontbijten en sloeg ik het regelmatig (lees: vaak) over. Niet goed, want je lichaam heeft ongeveer 6 tot 8 uur geen voeding en vocht binnen gekregen tijdens het slapen. Ik wil niet zeggen ‘je moet’ maar wel dat het beter is om je dag te beginnen met ontbijt om je motortje van brandstof te voorzien en ervoor te zorgen dat je stofwisseling opgang komt.

En heb je in de ochtend geen tijd om fruit te snijden, vind je dat in de vroege morgen maar een ‘gedoe’, snij het fruit dan de avond van tevoren, besprenkel het met citroensap en zet het in de koelkast. Je kan ook de Smoothie de avond van tevoren klaar maken en in de koelkast zetten. De volgende dag even schudden en je kan het direct opdrinken.

Ingrediënten

  • 1 mango
  • 250 gr. verse aardbeien + een half handje extra
  • sap van 1/2 citroen
  • flinke scheut yoghurt


Bereiding

Snij de kroontjes van de aardbeien en halveer ze. Snij de mango. Als je het een vervelend klusje vind, heb ik nog wel een handig trucje zoals uitgelegd bij de Smooth Exotic Smoothie!

Mix de mango en de aardbei en wanneer het glad is kan je de yoghurt erbij schenken. Knijp daarna de citroen uit boven de blender en mix het nog even door.
Top het af met nog een paar verse aardbeitjes en your good to go!

Zit je halverwege vol? Drink dan niet verder maar zet de smoothie in de koelkast voor later.

Enjoy!
IMG_20170415_213429_970

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s