Kokosrasp

You Love it or Hate it. De reactie op kokos is best wisselend de één is er helemaal idolaat van en de ander moet er niets van weten. Tenzij er een recept is waarin de kokos niet zo overheerst dan krijg je de mensen mee die er een beetje tussenin hangen.

De kokosrasp kan je in veel winkels kopen, uiteraard ook online. Lees wel voordat je het product gaat kopen de ingrediënten op het etiket.
Je gaat ervanuit dat kokosrasp alleen uit kokos bestaat en dat klopt op zich wel maar sommige fabrikanten voegen er een E-nummer aan toe. Zoals de E220. Dit E-nummer is een zwaveldioxide en de gezondheidsklachten die kunnen voortkomen zijn misselijkheid, hoofdpijn, diarree en daarnaast breekt het de vitamine B en E af.

Gek eigenlijk he?! Ben je zo goed bezig met inname van vitamines, krijg je misschien onopgemerkt te veel van het E-nummer binnen, breekt het de opgebouwde vitamines weer af! Let dus goed op wat je eet 😉

PicsArt_04-12-04.50.25


3 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s