Céréal Hagelslag

Tja, misschien wel voor elke vrouw een zwakte…Chocola! Gek eigenlijk hoe dat werkt?! En weet je dat het eigenlijk alleen maar afhangt van dat ene gekke stofje? Heb je er al van gehoord? In chocolade zit een geluks-stofje waardoor je happy, gelukkig en fijn voelt…hmmm als ik het zo zeg lijkt het wel heel ergens anders op…anyway, anywho, anyhow… ik kan ook niet helemaal zonder chocolade. Maar omdat ik door mijn maagverkleining mijn suiker inname moet verminderen heb ik gezocht naar een variant waar beduidend minder suiker in zit. Wel moet ik erbij vermelden dat het gezoet is met zoetstof.

Zoetstof is een verhaal apart en er is nog niet heel veel duidelijkheid wat zoetstof op langere termijn doet met je lijf. Daarom probeer ik het zo veel mogelijk te vermijden en eet ik (heel af en toe) eigenlijk maar twee dingen waar het in zit. Dat is de Céréal chocolade tablet en de Céréal hagelslag. Je hebt de hagelslag in twee smaken; melk en puur.

Ik koop ze bij de Albert Heijn, maar niet elke appie verkoopt de hagelslag (jammer genoeg) uiteraard zijn te shoppen in de online webshops.

PicsArt_04-11-01.54.20

Wist je dat?
Ben je niet zo van de chocolade? Oké, oké je hoeft niet persé chocolade te eten om dat geluks-stofje te activeren en te stimuleren, het lukt ook al als je gaat sporten, hete pepers eet, bij sex, acupunctuur, zonlicht of lachen. Daarom zeggen ze altijd ‘lachen is gezond!’ =D


3 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s