Bakspray

Er zijn diverse manieren om je bakblikken en vormen in te vetten.

Je kan het met roomboter insmeren en bestuiven met bloem of je kan boter smelten en met een kwastje de bakblikken en vormen insmeren, maar sinds dat deze variant op de markt is gekomen kan ik niet meer zonder…de bakSPRAY! En het werkt ook nog!

Ik kan niet anders zeggen dan dat het ontzettend makkelijk is om hier de bakblikken mee in te sprayen.

Ik kwam er eigenlijk mee in aanraking omdat ik het tegenkwam in een taartmaterialen winkel. In de tijd dat ik mijn eigen webwinkel had voor verkoop van taarten bakte ik nogal wat taarten en cupcakes, het was dus nogal een flinke klus om steeds de taartvormen te beboteren en vervolgens een bakpapier op maat te knippen om erin te leggen. Tja, als je het zo druk hebt wil je natuurlijk zo efficiënt mogelijk en zo snel mogelijk werken! Lang leve de bakspray.

Wil je liever niet een bakspray gebruiken met de nodige drijfgassen, kies dan gewoon voor de ouderwetse methode, boter, bloem en soms een bakpapiertje.

Je kan de bakspray onder andere kopen bij taartmaterialenwinkels, online webwinkels en de spray op de foto met het paarse uiterlijk van Dr. Oetker kan je kopen bij de Albert Heijn.

PicsArt_04-11-10.45.59


15 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s