Cocaonibs

Cocaonibs kan je in verschillende winkels vinden. Ik heb deze variant ‘Be Pure’ gevonden bij de Action. De action wil ook nog wel eens een andere variant hebben dat in een glazen potje zit. Het verschil tussen beide is dat de cacaonibs in het potje een stukje kleiner zijn, dat vind ik persoonlijk wat prettiger.

Ook kan je de nibs vinden bij de Albert Heijn, Holland&Barrett, Body&Fit, soms wilt de Aldi of de Lidl nog wel eens aanbiedingen hebben. Uiteraard is het ook te verkrijgen in online shops. Qua smaak zal er niet heel veel verschil in zitten, maar ik zie vaak wel verschil in de afmeting van een korreltje cacaonib.
Zoals hierboven aangegeven vind ikzelf het prettiger als ze wat kleiner van formaat zijn. Ik kan ze dan veel beter gebruiken in mijn baksels, granola, koekjes enz. Maar het is uiteindelijk wat je zelf prettiger vind en wat je portemonnee toelaat.

Blijf wel alert op de ingrediënten! Lees altijd even het etiket en kijk of er toevoegingen in het product zitten of dat het puur en alleen cacaonibs zijn.

PicsArt_04-10-04.18.29

Wist je dat:
Cacaonibs naast de koolhydraten, vetten en minimale natuurlijke suikers ook onderstaande voedingsstoffen bevat?

  • Calcium;
  • IJzer;
  • Magnesium;
  • Eiwitten;
  • Cafeïne;
  • Natrium;
  • Kalium.

5 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s