Hollandse Majoneis

Misschien ben je deze al tegen gekomen of nog niet en is deze variant nog nieuw voor je. Maar als je echt wil op letten op suikers, vetten en rare toevoegingen, dan kan je dit als alternatief kiezen.

Het is gemaakt van zonnebloemolie, natuurazijn, ei-dooiers, honing, water, geselecteerde kruiden, mosterdzaden en zout. That’s it.

Je kan natuurlijk ook je eigen majonaise maken, maar ik ben zelf geen fan van rauwe eieren. In de Majoneis van Ton zijn de eieren gepasteuriseerd en het is glutenvrij.

Kijk eens voor de grap op de etiketten van andere majonaise. Er zit zo veel andere toevoegingen en E-nummers bij dat je er helemaal waus van wordt.

Ja, het is misschien een beetje wennen qua smaak, maar gek genoeg wen je heel snel aan deze majonaise en wil je daarna niet anders. Zeker met de wetenschap dat in dit product geen gekke toevoegingen zitten en ook weet wat je eet!

Je koopt deze majonaise bij de Jumbo, soms ook te vinden bij de Albert Heijn. Je hebt ze in de varianten Hollandse Majoneis, Belze Majoneis, Franse Majoneis, Truffel Majonaise, Zeeuwse zeekraal majonaise en de Spaanse Majoneis.


4 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s