Pindakaas

Eerlijk en heerlijk is deze pindakaas zeker weten! In het begin is het een beetje wennen als je altijd maar de pindakaas van Calvé hebt gegeten maar daarna wil je niet meer anders en ga je zelfs een afkeer krijgen van de standaard pindakaas soorten waarin vele toevoegingen zitten.

Ik gebruik de pindakaas van SMAAKT. Je hebt twee soorten pindakaas, namelijk pindakaas fijn en pindakaas crunchy. Beide errug lekker! Het enige nadeel is dat er bij alle 100% pindakaas een laagje olie op de bovenkant ligt. Dat hoort en is niet erg, maar voordat jij je broodje kan smeren moet je eerst even roeren. Geduld is een schone zaak.

Wist je dat je bij sommige notenkramen op de markt de pindakaas kan laten persen?! Verser kan bijna niet. Uiteraard kan je pindakaas ook zelf maken en verschillende ingrediënten toevoegen waardoor er unieke smaken ontstaan. Erg leuk om mee te experimenteren.


12 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s