CHARITYCAKES

Ik heb in het verleden een eigen onderneming gehad in Taarten en Cupcakes als styliste. Jammer genoeg stond ik voor de keuze ga ik door of stop ik ermee. Ik heb mijn passie voor het maken en stylen van taarten en cupcakes moeten opgeven. Het was net in de tijd dat winkels zoals de Action, Xenos en de Albert Heijn de ingrediënten verkochten om thuisbakkers te kunnen voorzien van een goedkopere kwaliteit aan taartspullen, daarnaast door de verhuizing van Diemen terug naar mijn home town.

In Diemen/Amsterdam is er veel meer animo en vraag naar Cupcakes en Taarten. Helaas is dat in mijn geboortestad niet het geval en zijn er vooral veel thuisbaksters die het liever zelf doen en liever wat meer besparen op de kwaliteit. Ergens ook wel begrijpelijk als het gaat om de moeilijke economische crisis waar veel gezinnen in zitten.

Iedere dag was Jo Cupcakes (mijn online shop) voor 5 jaar lang een gemis en ben ik in begin 2017 op zoek gegaan naar vrijwilligerswerk. Tot mijn verbazing zag ik een mooi initiatief om, voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben en bij de voedselbank zijn aangesloten, een verjaardagstaart voor kinderen te maken. Dit is mijn roeping!

Hoe erg ik het ook vind voor de gezinnen die het financieel zwaar hebben en dat het überhaupt moet bestaan vind ik vreselijk, maar tegelijk voelt het als een eer om als vrijwilliger een bijdrage te mogen leveren aan een goed doel en hiermee een lach op de gezichten van de kinderen te toveren.


P.S:
Als ik een taart heb gemaakt zal ik een foto posten op mijn site op de pagina CHARITY CAKES. Je mag de foto’s gebruiken ter inspiratie maar ik wil je wel verzoeken om de foto niet voor eigen gebruik te gebruiken uit respect voor de maker (ik dus;-)) en het gezin waarvoor de taart is gemaakt. Alvast bedankt!

Een kleine note, ondanks dat ik suikervrij eet zijn de taarten niet suikervrij en bekleed met fondant en botercrème.


2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. schoonheidssalonbellavu309876 schreef:

  Wat mooi dat je dit doet!

  Geliked door 1 persoon

  1. Jolijn Evers schreef:

   Dank je wel meis!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s