SNACKATTACK

| Vegetarisch | Vegan | Geraffineerd suikervrij |

Diverse doktoren, voedingsdeskundigen, chirurgen enz. geven aan dat je 3 keer op een dag moet eten. Dit is noodzakelijk om je motor (lichaam) van energie te voorzien. Maar dan komt het probleem ‘trek’ om de hoek kijken. Dit is tevens een valkuil voor vele, want vaak wordt trek verward met honger.

Het is een gemeen spelletje wat onze brein met ons speelt en het moeilijke eraan is dat je er niet aan moet toegeven.

Maar als je dan echt een snack attack krijgt, je kent vast nog wel de gezegde van vroeger, snoep gezond eet een appel….*zucht*…..maar het is wel waar, eet dan een appel met af en toe een lekkere variatie zoals onderstaande combinatie.

Ingrediënten


Bereiding

Haal met een appelboor het klokhuis eruit. Snij de appel met de schil er nog omheen in plakken (heb je geen appelboor, dan kan je na het snijden van de plakjes het klokhuis eruit steken met een ronde uitsteker), en smeer er een beetje pindakaas of notenpasta op. Top het af met je eigen zelfgemaakte Granola.

Enjoy your snack!

PicsArt_03-20-07.13.54.jpg

Wist je dat:
Pinda’s geen noten zijn maar peulvruchten, net zoals erwten, linzen, sojabonen en snijbonen. Daarnaast bevatten Pinda’s meer koolhydraten dan noten. Dus als je let op wat je eet en je wilt niet te veel koolhydraten binnen krijgen? Eet dan liever de 100% notenpasta zonder toevoegingen van bijvoorbeeld suiker.


 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s