FLAMES • SMOOTHIE

| Fresh Fruit | Fruitsuikers | Geraffineerd suikervrij | Vegan |

Sommige recepten bestaan uit toeval of als er per ongeluk iets mis gaat. Zo ook deze FLAMES smoothie. Het is een lekkere variant met een zuurtje en een zoetje. Een heerlijke vitamine boost die de griepverschijnselen de deur uit jaagt.

Ingrediënten
Onderste laag

  • 1 Mango
  • Scheutje yoghurt

Middelste laag

  • 125 gram Frambozen
  • Scheutje Yoghurt

Bovenste laag

  • Een kwart van een galia meloen
  • restant van de overgebleven frambozensap in de blender
  • Scheutje yoghurt

Topping
Klein beetje yoghurt on top!

Bereiding

Mix de geschilde en in stukjes gesneden mango met de yoghurt, giet het eerste deel van de smoothie in een groot glas. Spoel de blender af en mix voor de tweede laag de frambozen met de yoghurt. Giet de frambozen mix op de eerst laag.
Om de zachtroze kleur te krijgen voor de derde en laatste laag, spoel je de blender niet af en mix je de galia meloen met de yoghurt en het restant van de achtergebleven frambozen sap. Giet de laatste laag via de achterkant van een lepel  in je smoothie glas.

Top het af met een beetje yoghurt. Wil je ook een vlammend patroon in je smoothie glas? Het patroon ontstaat als je met een lepel vanaf de bovenkant in het midden van je smoothie naar beneden beweegt en langs het glas weer naar boven beweegt. Like magic.

Zit je vol en heb je de smoothie nog niet op? Drink dan niet verder maar zet je glas in de koelkast voor als je later op de dag lekkere trek krijgt.

PicsArt_03-07-12.46.53


 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s