Vicieuze cirkel doorbreken

Het was zo ver, ik stond voor de keuze ga ik hiermee door of stop ik er mee. Voor ik het wist zat ik samen met mijn vriend in de auto onderweg naar België voor mijn intake gesprek. Wetende dat door mijn keuze mijn hele leven zal veranderen. Wil ik dat wel, kan ik dat wel, krijg ik geen spijt? Allemaal gedachtes en ‘beren op de weg’ die door mijn hoofd spookten. Maar ik moest het doen, dit was de enige manier om mijn vicieuze cirkel te doorbreken. Ik kan er alleen maar beter van worden.

Tot op de dag van vandaag heb ik geen moment spijt van mijn beslissing…


2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ellen schreef:

  Trots op jou😘

  Like

  1. Jolijn Evers schreef:

   Aaah dank je wel Ellen! Lief van je😚

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s